top of page
Peritaje Social

Principis

Sent la nostra guia el Codi Deontològic del Treball Social, la pràctica de la nostra professió descansa sobre els principis de justícia social, drets humans, responsabilitat col·lectiva i respecte per la diversitat. Tal com defineix l'IFSW, el treball social involucra a les persones i a les estructures per abordar els desafiaments de la vida i millorar el benestar, recolzant-se en les teories de la disciplina, les ciències socials, les humanitats i el coneixement local.

És per això que els grans eixos que ens enquadren són la justícia social, la professionalitat, la confidencialitat i la transparència.

IMG_20210115_123845.jpg
atsel.JPG

El Gabinet de Treball Social Giralt i Associades és el soci número 97 de l'Associación de Trabajo Social en Ejercicio Libre.

plataforma familia y derecho.JPG

El Gabinet de Treball Social Giralt i Associades és el soci número 1.261 de la Plataforma Familia & Derecho

DIRECCIÓ

L'Eva Giralt és la fundadora i directora del Gabinet.

 

https://www.linkedin.com/in/eva-giralt-77255069/

 

Treballadora social forense i especialitzada en infància i família i justícia juvenil. També ha treballat en l'àmbit de l'empresa, tant en el tractament del talent com en selecció de RRHH.

 

Graduada en treball social, amb postgrau en Tècniques d'entrevista, Peritatge Social i Màster en Mediació, té també formació superior en Direcció de RRHH i teràpia breu familiar amb adolescents. 

cpt_1527541005108.jpg

És la coordinadora de la Comissió de Treball Social Forense del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, membre de la Comissió d'Infància i Família i membre de la Comissió d'Emergències.

 

Membre de l'Associació Catalana de Pèrits Judicials Forenses

 

Docent a diverses Universitats i al COTSC.

Ha realitzat diverses publicacions i ponències en l'àmbit nacional i internacional

 

 

(Clica aquí per veure-ho.)

asociacio de perits.JPG
dialnet.JPG
bottom of page